Rakentaminen helpoksi

Saunavaunut

Saunavaunu on osa uudenlaista saunomisen kulttuuria. Vaununa olevat saunat mahdollistavat saunaelämyksen järven rannassa, metsän suojassa, tunturin kupeessa tai omalla kotipihalla. Elämäntilanteen tai mieltymysten muuttuessa saunavaunun voi siirtää uuteen paikkaan vaivattomasti.

Luonnon rauha ja sauna ovat yksi kokonaisuus, josta mieli saa piristystä ja jossa ajatukset voivat levähtää. Saunan lämpö pehmittää kireät lihakset ja alentaa verenpainetta. Saunominen omassa unelmamaisemassa antaakin energiaa aivan uudella tavalla. Juuri tähän tarpeeseen vastaa saunavaunu.

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä sopiva saunavaunu!

Pieni Ego saunavaunu

Pieni Ego

Pieni ego tarjoaa hyvät laude-tilat kahdelle henkilölle, ja vilvoitteluterassilla on mukava istuskella löylyttelyn lomassa.

Toimitetaan tai noudetaan täysin valmiina löylykiviä myöten. 

Saunan mitat: pituus 3000 mm, leveys 1500 mm, korkeus 2000 mm.

Iso Ego saunavaunu

Iso Ego

Isompi Ego tarjoaa reilujen laudetil lisäksi täydellisen peseytymistilan, ja tämä malli sopii hieman kookkaammille egoille.

Tämä malliin on myös saatavilla pukuhuone!

Toimitetaan tai noudetaan täysin valmiina löylykiviä myöten.

Saunan mitat: pituus 3500 mm, leveys 1850 mm, korkeus 2100 mm.

Tämän lisäksi valikoimasta löytyy kaksi isompaa vaunumökkiä:

Piilo

Piilo

Piilo Ego on talvilämmintä mökkiä tai lisätilaa hyvillä varusteilla.

Moderni suunnittelu, markkinoiden jämerin alusta, 100 mm talvieristys, konesaumapeltikatto 19 vuoden takuulla, ensimmäinen mökkivaunu infrapunalattialämmityksella , jolla 30 vuoden takuu ja etäohjaus puhelimella.

Mökin mitat: pituus 4500 mm, leveys 2600 mm, korkeus 2750 mm harjalle terassin päällä.

Iso Piilo vaunumökki

Iso Piilo

Iso Piilo on huikea parvimallin mökki, jossa viihtyy papan ja mummun lapsenlapsetkin.

Tämä jättivaunu sopii niin leirintäalueelle kuin vierasmökiksi tai ihan kahdelle-neljälle henkilölle ykkösmökiksiin.

Tässäkin mallissa on paksut talvieristeet ja terveyttä edistävä infrapunalattialämmitys.

Mökin mitat: pituus 7400 mm, leveys 2600 mm, korkeus 3200 mm.

Saunavaunu on kätevä vaihtoehto tavalliselle pihasaunalle

Saunavaunussa on monia hyviä puolia:

• Sitä on helppo siirtää myös henkilöautolla.
• Se on rekisteröity tieliikenteeseen.
• Se ei vaadi kalliita pohjatöitä eikä välttämättä edes omaa tonttia.
• Sitä varten ei tarvitse hankkia rakennuslupaa.
• Sen voi sijoittaa myös sellaisille paikoille, jonne kiinteää rakennusta ei pystyisi rakentamaan.

Kompakti ja kätevä ulkosauna

Toiminnoiltaan saunavaunut ovat perinteisen pihasaunan veroisia. Ne rakennetaan yhtä huolellisesti ja tarkasti kuin kiinteät pihasaunat. Laadukkaat materiaalit ja tekniset ratkaisut takaavat parhaat löylyt ja happirikkaan sisäilman saunassa.

Löylynkierto on huomioitu siten, että seinien ja lattian välisistä ilmaraoista nousee ulkoa tuleva korvausilma löylyn sekaan. Tällöin löyly tasaantuu ja tuntuu tasaisena koko keholla.

Myös saunan käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta. Vahvat tukijalat pitävät saunan tukevasti paikoillaan silloin, kun sitä ei siirretä. Tukijalasten asettaminen ei vie aikaa, koska jo suunnittelussa on huomioitu asentamisen helppous. Saunavaunu mahdollistaa helpon tavan päästä nauttimaan saunan lämmöstä lähes kaikkialla.

Saunavaunua ei määritellä rakennuslaissa rakennuslupaa tarvitsevaksi rakennukseksi. Sen voi siis hankkia ja sitä voi käyttää ilman rakennuslupaa. Tämä on myös yksi syy siihen, miksi saunavaunu on nykyisin suosittu pihasauna. Lisäksi se sopii ympärivuotiseen käyttöön niin talvi-iltojen kuin kesäpäivienkin iloksi.

Saunavaunu huolettomiin kylpyhetkiin

Saunavaunut on suunniteltu lempeisiin löylyihin ja ikimuistoisiin hetkiin. Ne toimitetaan asiakkaille täysin löylyvalmiina, joten käyttöönotto ei vaadi erillisiä hakemuksia tai lupia. Saunavaunu on taloudellinen valinta, sillä se kulkee mukana myös muuton yhteydessä.

Kompaktin kokoinen saunavaunu lämpiää nopeasti kylpyvalmiiksi. Siinä on mukana laadukas kiuas, jonka yhteydessä olevassa vesisäiliössä pesuvesi lämpiää kätevästi. Pimeneviä iltoja varten saunavaunuun voi asentaa tunnelmallisen led-valaistuksen.

Oma pihasauna on unelma. Se on paikka, jonne voi vetäytyä rentoutumaan yksin tai ystävien kanssa. Saunavaunu on kätevä vaihtoehto perinteiselle pihasaunalle. Yksi sen ehdottomista hyvistä puolista on liikuteltavuus ja vaivattomuus. Tähän vaihtoehtoon kannattaakin tutustua!

Etusivu » Tuotteet » Saunavaunut