Rakentaminen helpoksi

Kiinteistötuotanto Lammi Oy yrityksenä

Oman kodin rakennuttaminen tai vapaa-ajanasunnon hankkiminen ovat usein pitkäaikaisia projekteja, joissa nousee esiin monenlaisia kysymyksiä ja epäselvyyksiä. Olen huomannut näiden kysymysten ja epäselvyyksien nousevan osalla jopa projektin aloittamisen esteeksi. Ja lähes kaikilla ainakin hidasteeksi. Näin ei tarvitsisi kuitenkaan olla!

Jari Lammi

OIen ollut mukana yli 200 omakotitaloprojektissa, ja minulla on pitkä kokemus kaikesta rakentamiseen ja rakennuttamiseen liittyvästä. Olen perehtynyt jokaiseen rakennuttamisen osa-alueeseen ja ottanut selvää erilaisista vaihtoehdoista erilaisissa rakentajan valintakysymyksissä. Saat minulta siis puolueetonta ja ajantasalla olevaa tietoa kaikissa omakotitalo- tai mökkiprojektien kanssa esiin tulleissa ratkaisuissa.

Jokaisella rakennuksella on oma tarinansa. Ja teen työtä sydämelläni onnellisten projektien eteen. Jokainen koti, mökki tai pihasaunakin ansaitsevat kestäviä, laadukkaita ja intohimolla toteutettuja ratkaisuja aina suunnittelusta lopputoteutukseen. Ja sen jälkeenkin.

Siksi olen kehittänyt Lammin kiinteistötuotannon toimintaa vuosi vuodelta paremmin kokonaisvaltaista asiakkuutta palveleviksi.

Onko sinulla talo- tai mökkiunelma mutta tarvitset ilmaa siipiesi alle? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten saavutat unelmasi.

– Jari Lammi

Etusivu » Yritys