Rakentaminen helpoksi

Piharakennukset ja saunat – Toteuta haaveesi unelmapihasta

Me suomalaiset arvostamme tunnetusti omaa rauhaa ja luontoa. Omaa pihaa on kiva sisustaa, jotta siellä viihtyisi mahdollisimman hyvin. Suomen kesä on ikävän lyhyt, mutta onneksi kevät ja syksy ovat myös ihanaa aikaa nauttia ulkona olemisesta.

Nyt jos koskaan on aika kääriä hihat, ja laittaa ulkotilat uuteen uskoon. Oletko aina haaveillut kivasta piharakennuksesta, tai ikiomasta pihasaunasta? Onko naapurilla hieno piha-aitta, jollainen olisi kiva rakentaa omallekin tontille?

Kiinteistötuotanto Lammi suunnittelee ja toteuttaa haaveet kanssasi. Meiltä saat vankalla ammattitaidolla valmistetut piharakennukset, sekä upeat pihasaunat vaikka valmiina pakettina suoraan kotiovelle.

Valikoimasta löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja, tai voidaan suunnitella jotain ihan uutta juuri teidän mökki-, tai kotipihan tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teidän käyttötarkoituksiin ja pihaan sopivat rakennukset!

Valmiit piharakennukset ammattitaidolla

Piharakennus soveltuu hyvin monenlaisiin tarpeisiin. Meiltä löydät esimerkiksi hirsiset piharakennukset, jotka sopivat kivasti mökille tai omakotitalon pihaan. Löydät meidän kauttamme myös puiset hallirakennukset monenlaiseen käyttöön.

Valmiit piharakennukset on kätevä hankinta, jolloin ei tarvitse itse tehdä muuta kuin tilata haluamansa tuote. Meiltä löytyy muun muassa paljon erilaisia pihasaunoja, jotka voi hankkia täysin valmiiksi rakennettuna.

Miltä kuulostaisi vaikka saunavaunu tulevaan kesään?

Tarpeen mukaan toimitamme myös erilaisia hallielementtejä teollisuuskäyttöön, varastohalleihin, sekä kaikenlaisiin harrastehalleihin.

Hanki piharakennukset edullisesti Kiinteistötuotanto Lammin kautta. Osaamiseen kuuluvat niin perinteiset, kuin modernitkin piharakennukset.

Meiltä löytyy esimerkiksi:

Kaikki tuotteemme valmistetaan laadukkaasti Suomessa. Toimitamme myös vain osat, jos haluat itse hoitaa rakentamisen. Palveluihin kuuluvat kuitenkin myös valmispaketit, sekä mahdollisesti tarvittava asennuspalvelu.

Valitse omiin tarpeisiin sopiva piharakennus

Mallistossamme on runsaasti erityyppisiä rakennuksia, jotta jokaiselle löytyisi juuri se sopiva vaihtoehto. Alta voit lukea lisää erityyppisisistä piharakennuksista, jotta päätöksenteko sujuisi joutuisammin.

Voit vaihtoehtoisesti ottaa suoraan yhteyden Kiinteistötuotanto Lammiin. Suunnitellaan kimpassa sopiva piharakennus juuri teille!

Varastorakennukset ovat nykyään suosittuja

Aina ei ole kiveenhakattu, että talosta tai mökistä löytyisi tarpeeksi tilaa varastointiin. Varsinkin Suomen sääolosuhteet pakottavat usein varastoimaan tietyt asiat talveksi suojaan. Kun tuntuu siltä, että koti tai mökki alkaa täyttymään kaikenlaisesta sälästä, kannattaa harkita varastorakennusta omaankin pihaan.

Oma ulkovarasto on erittäin kätevä tapa säilyttää esimerkiksi kesän puutarhakalusteet, jotka eivät kestä joka vuotisia lumihankia. Ulkovarasto on myös hyödyllinen siinä tapauksessa, kun haluat pitää esimerkiksi polkupyörät, sekä muut urheiluvälineet suojassa. Tällöin vältytään myös turhilta varkauksilta, kun arvokkaat tavarat ovat poissa näkyvistä.

Varastoon on kiva myös säilöä kesäiltaisin ulkokalusteiden pehmusteet, jotta ne pysyvät suojassa kosteudelta.

Moni hankkii varastorakennukseen myös jääkaapin tai pakastimen, johon voi säilöä vaikkapa kesän lopulla poimitut marjat tai syksyn sienisadon.

Meiltä löydät varmasti sopivan piharakennuksen kaikkeen varastoimiseen.

Pihavaja vai piha-aitta?

Pihavaja sopii hyvin esimerkiksi työpajaksi, tai miksei jopa moottoriajoneuvon säilytyspaikaksi. Pihavajat valmistuvat helposti eri kokoisina, joten omaan tarpeeseen löytyy ihan varmasti oikea malli.

Näppärässä pihavajassa voi säilyttää vaikka puutarhanhoitoon tarvittavia välineitä, työkaluja, tai muuta vastaavaa. Esimerkiksi ruohonleikkuri on hyvä yleensä siirtää sisätiloihin silloin kun sitä ei tarvita.

Piha-aitta taas voisi soveltua vaikkapa vierasmajaksi kesäaikana, tai miksei jopa talvellakin. Sopisiko pihaan esimerkiksi ihana hirsirakenteinen piha-aitta nukkumaparvella? Suunnittele ajan kanssa oma tarpeesi, ja ota yhteys Kiinteistötuotanto Lammiin.

Autotalli tuo turvan tunnetta ja helppoutta arkeen

Tuntuuko kurjalta puhdistaa autoa joka aamu talvisin ennen töihin lähtöä? Autotallista (tai autokatoksesta) on paljon iloa varsinkin talvisaikaan. Tällöin auto pysyy puhtaana lumesta, ja se pysyy lämpimänä myös kovilla pakkasilla. Talliin on myös helppo säilöä kesä- tai talvirenkaat, silloin kun niitä ei tarvita.

Autotallissa pidät autosi myös turvassa öisin. Talli on myös hyvä paikka säilyttää autoa, kun tiedossa on esimerkiksi pidempi ulkomaanmatka. Autotalli voidaan suunnitella asiakkaan tarpeen mukaan.

Pihasaunat – Tunnelmallinen ulkosauna luo mahtavan tunnelman

Puuttuuko mökiltä tai kotoa se erityisen oleellinen asia, sauna? Pihasauna sopii kaikenlaisiin ympäristöihin, ja sen yhteyteen on kiva laajentaa vaikkapa terassia. Monelle meistä saunominen näyttelee isoa roolia arjessa, joten omasta saunasta on usein paljon iloa.

Millainen olisi juuri se omanlainen pihasauna? Löytyykö esimerkiksi mökiltä rantaa, johon sopisi kaunis hirsisauna? Vai tulisiko se esimerkiksi omakotitalon pihalle?

Pihasaunan hankinnassa kannattaa pohtia ainakin seuraavia seikkoja:

  • Mikä olisi paras kohta sijoittaa pihasauna?
  • Minkä kokoinen saunan tulisi olla?
  • Tarvitaanko pihasaunaan puku- tai pesutiloja?
  • Minkälainen kiuas sopii omaan käyttöön?

Kiinteistötuotanto Lammi on erikoistunut monenlaisiin saunarakennuksiin. Mallistosta löytyy esimerkiksi kätevät valmissaunat, mutta suunnittelemme asiakkaan pyynnöstä mahdolliset muutokset yhdessä.

Omien piirrustustenkin perusteella voidaan lähteä rakentamaan juuri omanlaista ulkosaunaa.

Kärrysauna on hauska vaihtoehto pihasaunan sijaan

Kiinteistötuotanto Lammin valikoimasta löydät myös kätevät saunavaunut. Suomessa saunavaunut ovat olleet markkinoilla jo pidempään. Nykyisin ne ovat jo kovassa suosiossa, eikä suotta.

Saunan voi siis liikuttaa helposti toiseenkin kohteeseen tarpeen tullen. Tarvitset vain vetokoukullisen auton, jolloin oman pihasaunan voi siirtää esimerkiksi kesämökiltä talveksi oman kodin pihaan.

Kärrysauna on jo valmiiksi rekisteröity, sekä katsastettu tieliikenteeseen. Sauna ei vaadi vuosikatsastusta, eikä siihen tarvita myöskään rakennuslupaa. Viihtyisä kärrysauna sopii ympärivuotiseen käyttöön.

Kaipaatko kesäkeittiötä tai grillikatosta?

Kiinteistötuotanto Lammilta saat apua myös kesäkeittiön suunnittelussa. Sopisiko mökille vaikka pieni kesäkeittiö, tai viihtyisä grillikatos? Kotipihallekin on kiva rakentaa ihana hengailualue, jossa voi laittaa ruokaa koko perheen voimin.

Etusivu » Tuotteet » Piharakennukset ja saunat