Rakentaminen helpoksi

Huolto- ja ylläpitopalvelut – Kiinteistöhuoltoa ammattitaidolla

Niin omakotitalot kuin vapaa-ajanasunnotkin kaipaavat huoltoa ja ylläpitoa. Oikealla tavalla huollettu ja hoidettu kiinteistö säilyttää arvonsa pidempään ja on turvallinen ja miellyttävä asua. Siksi onkin tärkeää suunnitella huoltotoimenpiteet ja ylläpitotehtävät jo rakennuttamisen tai muuton yhteydessä.

Kiinteistötuotanto Lammi on täydenpalvelun talo rakennuttajille ja kiinteistöjen omistajille. Kauttamme saat kattavat huolto- ja ylläpitotoimenpiteet ammattitaidolla ja varmalla otteella!

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu juuri teidän kiinteistön hoitoon.

Kiinteistönhuolto on tärkeä osa talon hoitoa

Oman kiinteistön hoitoon on joskus tarpeellista hankkia lisäkädet, varsinkin jos esimerkiksi pihatöitä ei itse ehdi, tai pysty hoitamaan. Kiinteistöhuolto kannattaa ottaa tosissaan, jotta oma koti tai mökki pysyy mahdollisimman pitkään hyväkuntoisena. Piha-alueita on myös hyvä hoitaa, jotta vältytään ikäviltä yllätyksiltä.

Omakotitalon huolto

Jos omistat talon, jonka vuosihuolto ja muut kiinteistön huoltotyöt ovat jääneet tekemättä, kannattaa ehdottomasti ottaa yhteys Kiinteistötuotanto Lammiin. Me autamme vuosien ammattitaidolla, ja voit sopia esimerkiksi jatkuvasta vuosihuollosta kanssamme.

Kiinteistötuotanto Lammi hoitaa puolestasi tärkeät omakotitalon huoltotehtävät. Kiinteistönhuolto kannattaa ulkoistaa myös silloin, jos esimerkiksi laitat omakotitalosi vuokralle. Tällöin voit itse ottaa rennosti, kun Kiinteistötuotanto Lammi hoitaa kaiken ammattitaidolla.

Mökin huolto

Löytyykö sinulta kesämökki, joka on ollut tyhjillään, tai muuten vaan kiinteistön hoito on jäänyt uupumaan? Tällöin kannattaa myös pyytää apua kesämökin huoltotöihin. Oli kyseessä sitten vaikkapa pihatyöt, tai muut mökin ylläpitotehtävät kuten katson pesut tai maalaukset, meiltä saat täyden palvelun myös mökille.

Tee asumisesta ja mökkeilystä huoletonta

Kun Kiinteistötuotanto Lammi hoitaa kodin tai kesämökin vuosihuollot, voit itse keskittyä elämästä nauttimiseen. Huoltotoimenpiteet hoidetaan varmasti ja ammattimaisesti, jolloin voit asustella ja mökkeillä täysin huoletta.

Säännöllinen ja suunnitelmallinen kiinteistöhuolto on kuitenkin erittäin tärkeä osa omakotitaloasumista ja mökkeilyä niistä nauttimisen lisäksi. Tällä tavalla varmistat, että voit nauttia niistä huoletta myös tulevina vuosina.

Etusivu » Palvelut » Huolto- ja ylläpitopalvelut