Rakentaminen helpoksi

Hirsimökit – Löydä mallistosta unelmien täyttymys

Hirsimökit ovat vapaa-ajan asumisen aatelia. Hirsirakentaminen on perinteitä kunnioittavaa, mutta samalla siinä voivat toteutua kaikki modernit ratkaisut ja mukavuudet. Hirsimökki on siis samalla kertaa sekä perinteinen että nykyaikainen.

Toteutetaan hirsimökki unelmasi

Kiinteistötuotanto Lammi toteuttaa hirsiunelmat vahvalla ammattitaidolla. Saat meiltä kaiken suunnittelusta toteutukseen ja tonttitöistä kiinteistönhuoltoon. Mikäli siis haluat, että me pidämme hirsimökistäsi huolta tulevina vuosina myös rakentamisen jälkeen, niin sekin onnistuu. 

Hirsirakentamisessa arvostetaan pohjoisessa kasvanutta puuta, sillä siinä on paljon ydinpuuta, josta kestävä, lahoamaton hirsi on parasta valmistaa. Kiinteistötuotanto Lammin yhteistyökumppaneiden ratkaisuissa hirsimökit on valmistettu juuri pohjoisen puusta.

Arvostamme rakentamisen laatua suunnittelusta pitkäikäiseen asumiseen.

Laaja mökkimallisto koostuu kymmenistä muunneltavissa olevista mökkimalleista, joiden ratkaisuissa olemme asiakkaan tukena ja apuna. Näin löydät kanssamme unelmiesi hirsimökin ilman turhaa kipuilua. Olemme mukana kaikessa suunnittelussa.

Parhaimmillaan voimme auttaa sinua eteenpäin jo ennen kuin sinulla on vielä muuta kuin unelma mökistä. Kanssamme löydät parhaat tontit ja toteutamme myös pihatyöt valmiiksi mökkiurakan päätteeksi.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä unelmiesi hirsimökki!

Valitse Kiinteistötuotanto Lammi ja upea hirsimökkimallisto

Hirsimökkimallisto on kattava ja jokaisen mallin muunneltavuus on huippu luokkaa. Näin ollen oman mökin löytäminen on helppoa. Ja mikäli laaja valikoima aiheuttaa valinnan vaikeutta, autamme siinä.

Hirsimökin valitseminen lähtee toiveiden listaamisesta, jolloin mallistosta saa rajattua itselleen sopivimmat vaihtoehdot. Sen jälkeen on hyvä rajat pois ne, jotka syystä tai toisesta eivät miellytä silmää.

Kaikki hirsimökit ovat valittavissa täysin muuttovalmiina, jolloin aikaa ja vaivaa säästyy muuhun, kuten vaikka aivan vain lomasta ja mökkeilystä nauttimiseen.

Mikäli olet innokas tekemään itse, niin voit valita mökin toimituksen niin sanottuna säältä suojaan toimitettuna tai pakettitoimituksena, jolloin saat toimituksessa kaiken mökin pystyttämiseen tarvittavan.

Meillä tyytyväinen asiakas on kaiken a ja o. Emme jätä mitään puolitiehen, vaan viemme projektin onnistuneesti aina loppuun asti. Emmekä jätä asiakastamme yksin projektin jälkeenkään, vaan voimme auttaa monissa eteen tulevissa tilanteissa vielä vuosienkin jälkeen huolto- ja ylläpitopalveluiden muodossa.

Tarvitsetpa pihasuunnittelun, laiturin,  lisärakennuksia, pihasaunaa tai mitä tahansa apua tontillasi, olemme valmiina kaikkeen.

Kymmenen hyvää syytä valita hirsimökki

Emme ole keksineet yhtäkään syytä olla valitsematta ympärivuotiseen mökkeilyyn hirsimökkiä. Listasimme tähän vielä muistutuksena.

Kymmenen hyvää syytä valita hirsimökki:

  1. Hirsimökki on ekologinen.
  2. Hirsimökki on pitkäikäinen.
  3. Hirsiseinät hengittävät luonnollisesti.
  4. Hirsimökissä on hyvä huoneilma.
  5. Hirsiseinä on myös muutoin luonnollinen.
  6. Hirsiseinä on kaunis.
  7. Hirsimökin lämmönvaraus ja -tasauskyky on erinomainen.
  8. Hirsimökit valmistetaan suomalaisesta pohjoisen puusta.
  9. Vastuullisesti rakennettu hirsimökki on rakennettu uusiutuvasta luonnonvarasta – puusta.
  10. Hirsimökillä on pieni hiilijalanjälki.

Lue lisää hirsirakentamisesta.

Etusivu » Tuotteet » Hirsimökit